Partner aan je zij

Alle OAMKB-professionals zijn zelf ondernemer. Zij hebben plezier in het bijstaan van andere ondernemers en voelen zich stuk voor stuk persoonlijk betrokken bij hun klanten. Daarom zijn ze altijd bereikbaar voor een persoonlijk gesprek, een telefoontje, een mail of Twitter, Facebook en Whatsapp.

Nu meer weten!

 

Partners in de regio

Ben je een accountant aan het zoeken, maar is Sambeek (of Boxmeer) niet de juiste regio voor je? Dan kun je ook bij een van mijn partners terecht. Dankzij het OAMKB-netwerk kun jij door het hele land een geschikte accountant vinden. Mijn partners hebben verschillende specialiteiten, daarom kun je ook met verschillende diensten bij ons terecht. Ben je een accountant aan het zoeken, die ook je boekhouding, administratie en belastingen regelt? Dan kun je terecht bij:

Voor partners in andere regio`s van het land verwijs ik je graag naar de website van OAMKB zelf. Daar vind je een overzicht van alle partners.

Lukt het je alsnog niet om een geschikte accountant te vinden? Dan kun je ook contact met een van ons opnemen. Wij helpen je graag verder!