De voordelen van OAMKB

professional
aan je zij

online
administraties

24/7
inzicht

vaste
maandprijs

Ik ben jouw online adviseur in de regio Boxmeer - Sambeek!

Cijferwerk is voor de meeste ondernemers niet de meest opwekkende bezigheid. Ze vinden dat cijferwerk en ander administratief werk zo automatisch mogelijk moet verlopen en hebben daar graag een constructief meedenkende partner bij.

Ik ben Henri Strik, een van de partners binnen OAMKB Boxmeer - Sambeek. Mijn werk is het ondersteunen van ondernemers in hun administratieve verplichtingen, het veranderen van cijfers in hanteerbare informatie waarop gehandeld kan worden.

Administratie efficiënter inrichten

Het invoeren van het cijferwerk, het is nu eenmaal één van die dingen waar je als ondernemer niet onderuit komt. Administratief werk, er gaat vaak een heleboel tijd, arbeid en energie in zitten om het allemaal goed en volledig te doen. Het is tijd voor verandering, voor verbetering. Het invoeren van de cijfers wordt er misschien niet leuker op, maar de effectiviteit verhoogt en dát is dan weer wél leuk.

Accountants, adviseurs en administrateurs in heel Nederland

Het netwerk van OAMKB is landelijk dekkend. Het is een netwerk waarin specialisten op financieel en administratief terrein samenkomen. De combinatie van experts zoals accountants, adviseurs en administrateurs maakt dat deskundigheid en kennis van hoge kwaliteit in alle administratieve taken dichtbij en bereikbaar is. Een groot voordeel, niet alleen voor het uitvoeren van die taken, maar ook voor de bedrijven zelf.

Accountantskantoor Boxmeer - Sambeek altijd bereikbaar

Het bereikbaar en toegankelijk zijn van al je administratieve gegevens is voor jou als ondernemer erg belangrijk. In onze samenwerking zorg ik daarvoor, alle dagen van de week, 24 uur per dag. Ook ben ik natuurlijk bereikbaar, via telefoon, e-mail of chat. Dringende kwesties beperken zich niet tot kantoortijden, dringende vragen hierover kun je dus ook buiten de gewone werkdagen stellen.

Administratie Boxmeer - Sambeek regelt het voor je

Het cijferwerk is meestal niet de favoriete bezigheid van ondernemers, het lukt meestal niet er genoeg tijd in te steken. Je wil als ondernemer het liefste doen waar je gevoel ligt, waar je goed in bent. Ik kan je helpen met dat cijferwerk en met andere administratieve taken. Dat doe ik voor een vast maandbedrag, zonder onverwachte extra rekeningen achteraf. Aanpassingen en veranderingen worden zo snel mogelijk met je doorgenomen.
Een gedegen bedrijfsstrategie is belangrijk voor een onderneming, omdat ik zelf ook als ondernemer werk ben ik daarvan goed doordrongen. Het beheersbaar houden van de kosten is hierin een belangrijk punt.

Accountantskantoor Boxmeer - Sambeek

Ik werk in Boxmeer - Sambeek en omgeving als online adviseur. Dankzij de tegenwoordige digitale mogelijkheden tot communicatie, zoals e-mail, chat of Google Hangout, is contact snel gelegd. Natuurlijk behoort ook rechtstreeks, persoonlijk contact tot de mogelijkheden. Dit kan op locatie, maar ook op ons accountantskantoor in Boxmeer - Sambeek.

Neem contact met ons op, zodat we kunnen bekijken wat we voor je bedrijf kunnen doen.

Uitproberen...

Wil je graag weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Probeer dat dan gratis en vrijblijvend uit. Hiermee kun je meteen zoen hoe gemakkelijk administratie kan zijn en hoe je tijd en geld kunt besparen. Daarnaast zie je direct de huidige financiele status van je bedrijf. Als je klant wordt bij OAMKB Sambeek laat ik je kennismaken met onze software, doe ik alle verplichte aangiftes voor je en kunnen we sparren over je ambities, financiele doelstellingen en de belangrijke keuzes die je hierbij moet maken. Al meer dan 2000 ondernemers gingen je voor. Bekijk ons digitale magazine voor meer informatie en lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Aan de slag...


Review Boekhoud Gemak

Sinds de overnames van het Zweedse bedrijf Visma van circa 20 bedrijven in Nederland, waaronder Visionplann...

Lees meer
Tweedehands auto van de zaak

Veel ondernemers die een auto van de zaak aanschaffen, kiezen voor de zekerheid van een...

Lees meer
Hoe creëer je marktwaarde?

Bij een bedrijfsstrategie is het van belang om zowel een korte termijn als een lange termijn stra...

Lees meer
Review Boekhoud Gemak

Sinds de overnames van het Zweedse bedrijf Visma van circa 20 bedrijven in Nederland, waaronder Visionplann...

Lees meer
Tweedehands auto van de zaak

Veel ondernemers die een auto van de zaak aanschaffen, kiezen voor de zekerheid van een...

Lees meer
Hoe creëer je marktwaarde?

Bij een bedrijfsstrategie is het van belang om zowel een korte termijn als een lange termijn stra...

Lees meer