Belastingadvies in Sambeek voor ondernemers

Mensen met een eigen bedrijf krijgen regelmatig te maken met fiscale kwesties en belastingaangiftes. Bij OAMKB Sambeek weten we dat dit niet altijd gemakkelijk is omdat wij zelf ook ondernemer zijn. Ons kantoor maakt deel uit van Online Accountants MKB. Dit is een landelijk netwerk van adviseurs, accountants en administrateurs. Je kunt bij ons terecht met alles wat met je bedrijfsadministratie te maken heeft, maar ook met vragen over accountancy en fiscale zaken. Wij voorzien je graag van deskundig belastingadvies in Sambeek, maar helpen je ook graag met het doen van de periodieke belastingaangiftes. Heb je een onderneming in Sambeek of omliggende plaatsen als Overloon, Boxmeer of Heijen, dan kun je bij ons kantoor terecht.

Taken van onze belastingadviseurs in Sambeek

Je kunt bij onze belastingadviseurs in Sambeek terecht met al je vragen op fiscaal gebied. Denk bijvoorbeeld aan het overdragen van je bedrijf aan iemand anders. Wij adviseren je hoe je dit het beste kunt aanpakken en waar je op moet letten. Daarnaast helpen wij je met het doen van belastingaangifte, maar ook met onderhandelingen met de fiscus en het aantekenen van bezwaar of beroep tegen aanslagen.

Wil je een afspraak maken?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze belastingadviseurs in Sambeek. Wij helpen je graag verder. Ligt je onderneming niet in Sambeek of omliggende plaatsen als Boxmeer, Overloon of Heijen, dan kun je terecht bij een OAMKB vestiging die wel bij jou in de buurt ligt. 

Offerte aanvragen

Gratis uitproberen