Online accountant Boxmeer

Ik verricht taken zoals een online accountant in Boxmeer. Ik gebruik hiervoor nieuwe, online technieken en innovatieve software. Bewezen en betrouwbare software natuurlijk, dat wel.

Administratie en accountancy in persoonlijke sferen

We zullen het er allemaal wel mee eens zijn dat je boekhouder niet je beste vriend hoeft te zijn, maar als je online accountant weet ik wel veel over je bedrijf. Daarom onderhoud ik graag goed en persoonlijk contact. Je moet me voor alles kunnen bellen of mailen, ongeacht hoe klein of groot de vraag. Dit persoonlijke contact betekent niet dat het voeren van je administratie onnodig veel tijd in beslag neemt. Ik ben er namelijk om je administratie en boekhouding zo goedkoop mogelijk te maken.

Ondersteuning op financiële gebieden in Boxmeer

Bij OAMKB Sambeek ondersteunen we onze klanten op de volgende gebieden:

De loonadministratie van je bedrijf in Boxmeer of Sambeek neem ik je bijvoorbeeld probleemloos uit handen. Je gegevens zijn bij mij bovendien in goede handen, een vertrouwde relatie staat bij mij namelijk voorop. Mijn doelgroep is het MKB-bedrijf en de ZZP`er, maar ook particulieren die bijvoorbeeld hun belastingaangiften willen laten doen, kan ik helpen.

Neem vrijblijvend contact met me op om te horen wat ik voor jou kan betekenen. 

Offerte aanvragen

Gratis uitproberen